Translate this page

οι επισκέπτες στις ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ είναι...

your can search in this blog or in the web


Προδημοσίευση


Έχουν προηγηθεί  ήδη δύο θέματα εργασιών (σχετικά με την "Ιφιγένεια εν Ταύροις " του Ευριπίδη και το "Ρωμαίος και Ιουλιέττα" του Σαίξπηρ).

Εγκαινιάζεται τώρα ένας κύκλος συντομότερων δημοσιεύσεων, ενδεικτικών σχολίων με παραπομπές σε τίτλους βιβλίων και εκδοτικούς οίκους για περισσότερη και εμπεριστατωμένη έρευνα.

Διατηρώ το δικαίωμα να δημοσιεύω και τα δικά μου σχόλια για να μπορέσει να δημιουργηθεί ένας διάλογος και να αποφευχθεί μια στείρα αντιγραφή από άλλες πηγές. Θα ήταν ευχής έργο να αφήνετε και εσείς τα δικά σας σχόλια, όσο κι αν επικρίνετε (ίσως) τον εαυτό σας πως δεν έχει την ικανότητα.
Φυσικό είναι να μιλούμε και να εκφραζόμαστε.
 Η σελίδα αυτή δεν είναι ένας μονόλογος. Θα είναι αποκαρδιωτικό κάτι τέτοιο. Αφήστε τις εντυπώσεις σας, τις εμπνεύσεις σας, τις σκέψεις σας χωρίς αναστολή. Δεν είμαστε συγγραφείς ή λογοτέχνες όλοι. Είμαστε οι άνθρωποι του Θεάτρου και αγαπάμε τον άνθρωπο. Μιλούμε μεταξύ μας. Και διαφωνούμε αν χρειαστεί ,
αλλα συζητούμε όταν έχουμε ισχυρές πεποιηθήσεις, προς όφελος της εποχής μας.

 

Μπορώ να αφήσω ένα σχόλιο;

Διατηρώ το δικαίωμα να δημοσιεύω και τα δικά μου σχόλια για να μπορέσει να δημιουργηθεί ένας διάλογος και να αποφευχθεί μια στείρα αντιγραφή από άλλες πηγές. Θα ήταν ευχής έργο να αφήνετε και εσείς τα δικά σας σχόλια, όσο κι αν επικρίνετε (ίσως) τον εαυτό σας πως δεν έχει την ικανότητα. Φυσικό είναι να μιλούμε και να εκφραζόμαστε. Η σελίδα αυτή δεν είναι ένας μονόλογος. Θα είναι αποκαρδιωτικό κάτι τέτοιο. Αφήστε τις εντυπώσεις σας, τις εμπνεύσεις σας, τις σκέψεις σας χωρίς αναστολή. Δεν είμαστε συγγραφείς ή λογοτέχνες όλοι. Είμαστε οι άνθρωποι του Θεάτρου και αγαπάμε τον άνθρωπο. Μιλούμε μεταξύ μας. Και διαφωνούμε αν χρειαστεί , αλλα συζητούμε όταν έχουμε ισχυρές πεποιηθήσεις, προς όφελος της εποχής μας.

δημοφιλείς αναρτήσεις